ChinaEntrance

Uw toegang tot China

Zaken kunnen doen met China wordt elke dag belangrijker, het is een economische grootmacht met een bevolking van 1,4 miljard mensen. Kennis van taal, gebruiken en cultuur kan u helpen om deze markt te betreden: het brengt mensen samen om nieuwe relaties te onderhouden, zowel in het bedrijfsleven als daarbuiten. Het maakt gesprekken gemakkelijker en zorgt voor meer duidelijkheid en begrip.

Met nieuwe mogelijkheden om de schatten van China, de geweldige keuken en de oude tradities te ontdekken, waarderen steeds meer mensen, ook buiten de zakenwereld, de mogelijkheid om zich in het Chinees uit te drukken. Het is leuk.

ChinaEntrance geeft je niet alleen de mogelijkheid om de Chinese taal te leren, het biedt ook vertaal- en tolkdiensten. Vloeiend in Engels, Chinees (Mandarijn en Kantonees) en Nederlands, Xiaonan Yan is actief sinds 2007.

Lees meer over Xiaonans achtergrond en ervaring, haar kwalificaties en haar professionele filosofie. Of neem contact op.

“Doe de moeilijke dingen terwijl ze gemakkelijk zijn en doe de grote dingen terwijl ze klein zijn. Een reis van duizend mijl moet beginnen met een enkele stap. ” – Lao Tzu